Over mij

Hé hallo, wat leuk dat je op mijn site bent beland.
Ik zal mezelf even voorstellen;

Ik ben Raoul, 24 jaar en geboren in Utrecht. En woon samen met mijn grijze maincoon kat Tom in Deventer.
Naast mijn baan in de gehandicaptenzorg heb ik 2 webshops die ik ook wel mijn mijn creatieve ateliers noem.
Creativiteit is mij met de paplepel ingegoten. Mijn moeder zette mij al heel vroeg aan de knutseltafel om van alles en nog wat te maken. Naast de normale kleurpotloden en stiften, klompjes klei en constructie materialen (lees Lego) werd ik meegenomen in de textielverharder, glasfusing, houtbewerking, mozaïek en wol en vilt technieken.

Niet zo vreemd dus dat ik nu met mijn eigen webshop vol fleurige vilten bloemen creaties kom.

Wanneer ik niet creatief bezig ben, kun je mij veel buiten vinden. Wandelen, fietsen vind ik heerlijk. Met mijn fotocomera fotograveer ik graag bloemen, planten, de natuur dus. De combinatie van mij liefde voor de natuur en mijn liefde voor vilt is perfect om vilten bloemen te maken.
Of dit nu bruidsboeketten zijn of kleinere boeketten op een vaas is, niks is voor mij te gek.
Bijna alle bloemen kan ik namaken, door vele uren studie te stoppen in de anatomie van een bloem zelf, maar ook goed te kijken naar de kleuren maak ik realistische vilten bloemen op maat.
Vilten bloemen zijn enorm duurzaam, ze blijven heel lang precies zo mooi op de vaas staan als jij wil. Ze hebben uiteraard geen water nodig. Ook bruidsboeketten blijven jaren lang op deze manier zo mooi als die ene speciale trouwdag waar je haar voor hebt aangeschaft.
Ik hoop dat we elkaar snel gaan ontmoeten!

Een creatieve en vriendelijke groet,

Raoul van het Viltenbloemhuis

 

© 2021 - 2022 Het vilten bloemhuis | sitemap | rss